Services

In dit digitale tijdperk maken we dagelijks gebruik van onze mobiele telefoon, laptop, tablet en andere digitale apparaten. Wanneer een apparaat een defect vertoont of bijvoorbeeld beschadigd raakt, merkt u pas dat u eigenlijk niet zonder kunt. U wilt het apparaat zo snel mogelijk weer gebruiken! Bij Minset bent u aan het juiste adres voor een snelle reparatie of computerhulp aan huis. Onze IT-specialisten helpen u graag met problemen aan uw computer, laptop, tablet, mobiele telefoon, printer of internetverbinding.

Lees hieronder meer over onze diensten bij problemen aan verschillende apparaten.

niclas-illg-wzVQp_NRIHg-unsplash

Computer Reparatie

Is uw computer vastgelopen of ineens heel traag? Moet er software geïnstalleerd worden of juist een back-up worden gemaakt van uw bestanden? Voor al uw computerproblemen bent u bij Minset aan het goede adres.

Wij komen bij u aan huis en lossen de problemen in de meeste gevallen direct op. Zo hoeft u uw computer niet op te sturen of weg te brengen naar een reparatiecentrum. Of u nu een desktop heeft of ene laptop, onze IT-specialisten lossen het vakkundig voor u op!

sara-kurfess-6lcT2kRPvnI-unsplash

Smartphone Reparatie

Heeft u problemen met uw mobiele telefoon en direct op zoek naar hulp? Onze smartphone-specialisten komen graag bij u aan huis en lossen het probleem direct voor u op.

Misschien wilt u gegevens overzetten naar een nieuwe telefoon of krijgt u geen verbinding met wifi. Of u wilt een back-up maken van uw foto’s en What’s App bestanden of heeft problemen met het installeren van nieuwe apps. Wat uw probleem ook is, onze specialisten helpen u graag, bij u thuis of op afstand.

kelly-sikkema-4xHgz_ZllQs-unsplash

Tablet Reparatie

Een tablet is handig maar het kan ook een onding zijn wanneer hij niet doet wat u wilt. Onze IT-specialisten draaien er hun hand niet voor om om uw tablet-probleem op te lossen en het apparaat weer zo snel mogelijk aan de praat te krijgen. Of dit nu te maken heeft met de internetverbinding van de tablet, het installeren van apps of het maken van een back-up, wij helpen u graag!

lauren-mancke-aOC7TSLb1o8-unsplash

Laptop Reparatie

Wanneer u een probleem heeft met uw laptop, wilt u graag zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen. U zit dan niet te wachten op een reparatietijd van weken. Wanneer u kiest voor Minset, kiest u voor directe hulp aan huis van bekwame, servicegerichte monteurs. Zij krijgen in de meeste gevallen uw laptop direct weer aan de praat en lossen uw probleem vakkundig op.

thomas-jensen-UrtxBX5i5SE-unsplash

Internet Reparatie

Heeft u problemen met uw internetverbinding of wifi? Om overal in huis gebruik te kunnen maken van een goede internetverbinding, komt best wel wat kijken. Onze deskundige monteurs helpen u graag bij het aansluiten van het internet of bij het oplossen van technische problemen. Zo kunt u direct weer uw mail lezen of gebruik maken van Google en sociale media.

Laptop Reparatie

Heeft u een probleem met een ander digitaal apparaat zoals uw printer, uw digitale televisie of uw slimme thermostaat? Ook dan helpen onze IT-specialisten u graag! Neem nu contact met ons op en leg uw probleem aan ons voor.

obi-onyeador-jP_aaR1wanE-unsplash
×